Producător fals evacuat din Piața Zorilor. Vindea produse agricole cumpărate din Centrul Agro Transilvania Cluj

 

Un comerciant, care deținea un spațiu în Piața Zorilor, a fost evacuat după ce a fost prins că produsele comercializate erau în realitate cumpărate din Centrul Agro Transilvania Cluj.

 

În data de 23.10.2012, poliţiştii locali din cadrul Serviciului inspecţie comercială au desfăşurat o amplă acţiune de depistare şi sancţionare a persoanelor care comercializează produse agricole în pieţele municipiului Cluj-Napoca în baza certificatelor de producător şi achiziţionează astfel de produse din Centrul Agro Transilvania Cluj, în scop de revânzare.

 

În urma acţiunii a fost depistată persoana M.M. – producător agricol, care a achiziţionat produse în scop de revânzare în Piaţa agroalimentară Zorilor. Aceasta a fost sancţionată contravenţional în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 150/2011 şi ale Legii nr. 12/1990 republicată, amenda aplicată fiind în valoare de 2.500 lei. Marfa achiziţionată în scop de revânzare a fost confiscată. Totodată s-au aplicat 5 puncte de penalizare în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 150/2011, urmând ca persoana care a achiziţionat produse în scop de revânzare să piardă spaţiul de vânzare atribuit de către Primăria municipiului Cluj-Napoca în Piaţa Zorilor, conform H.C.L. nr. 247/2010”, se arată într-un comunicat al Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook