HOROSCOP: Cum sărută fiecare zodie în parte

 

Sărutul este o dovadă de iubire, iar despre primul sarut se spune că ramane in memoria fiecarei persoane ca fiind inceputul unui nou drum in doi. 

 

Stilul de a saruta difera in functie de personalitate, iar daca iti doresti sa afli care este acesta in functie de semnul astrologic, iti prezentam cateva caracteristici ale sarutului in functie de zodie.

 

Astrologia face furori in ziua de azi, iar informatiile referitoare la trasaturile fiecarei zodii sunt la mare cautare pentru ca astfel poti descoperi mai multe despre tine sau despre persoanele apropiate. Daca tocmai ti-ai intalnit marea dragoste si vrei sa anticipezi cum va fi primul sarut, trebuie sa stii care sunt trasaturile sarutului in functie de zodie.

 

Sarutul in functie de zodia Berbecului

 

Berbecul este recunoscut ca avand una dintre cele mai puternice firi din intregul zodiac, fiind guvernat de planeta Marte. Persoanele nascute sub acest semn de foc sunt energice, pasionale si impulsive. 

 

Sarutul Berbecului este caracterizat, de asemenea, prin pasiune si dorinta.

 

Sarutul in functie de zodia Taurului

 

Taurii sunt senzuali, fideli si pasionali. Nativii acestui semn de pamant guvernat de planeta dragostei, Venus, au simtul tactil si simtul olfactiv puternic dezvoltate, astfel incat este suficienta o atingere usoara sau un parfum seducator pentru a le trezi pasiunea. 

 

Sarutul Taurului este delicat, senzual si prelung, asa cum va fi si relatia cu partenerul nascut sub acest semn.

 

Sarutul in functie de zodia Gemenilor

 

Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de planeta Mercur. Caracterizati prin imprevizibilitate, energie, creativitate si avand reale abilitati de comunicare, celor nascuti in aceasta zodie le place sa isi impresioneze partenerul cu mici surprize. In acelasi timp, ei prefera sa li se sarute nu doar buzele, ci si obrajii si fruntea.

 

Detalii pe divahair.ro

Comentarii Facebook