Procurori de carton! Scapă basma curată elevii din Huedin care au urinat pe fața unui coleg și au filmat scena abominabilă - EXCLUSIV


Cazul elevului umilit la Huedin de trei colegi, de 14 - 15 ani, care au urinat pe fața lui și au filmat totul a ajuns pe mâna procurorilor. Incidentul s-a produs în Viena, în toamna anului trecut, când elevii de la școală erau în vacanță. Până acum părinții elevului umilit au încercat să facă dreptate ar s-au lovit de interese locale puternice. 

Știri de Cluj a aflat că la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin s-a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Încadrarea este jenantă, iar la alte violențe se încadrează faptul că agresorii au urinat pe fața victimei, după ce l-au imobilizat și forțat să nu se miște.

Anchetatorii se mai scuză că fapta nu a fost făcută în public, deci nu este atât de gravp, și, mai mult, fapta s-a petrecut în altă țară și trebuie cercetată și acolo pentru a se face ceva. Așla se face că de minim 4 - 5 luni nu se face nimic.

În consecință, cel mai probabil, cei trei elevi care au urinat pe fața unui elev, l-au filmat și umilit în toată școala, vor scăpa basma curată.

Elevul umilit s-a mutat la o școală din Cluj-Napoca pentru a putea trăi și el o viață decentă, pentru că la școala din Huedin toată lumea râdea de el. 

Unul dintre ei este nepotul secretarului Primăriei din Huedin, al treilea om ca funcție din oraș. Nepotul secretarului din Primărie a ajuns chiar să riposteze public, după ce un locuitor al orașului i-a reproșat mamei sale modul în care și-a crescut odrasla. Elevul acuzat de umilințe grave pretinde că el a fost pedepsit după regulile învățământului românesc și că îi pare rău de ceea ce a făcut, pentru că a fost o ”prostie copilărească”: ”Și dacă nu era așa (dacă nu erau pedepsiți) tu nu ai și nimeni altcineva dreptul să jignească pe internet pe absolut nimeni inclusiv pe Alina Mocanu”.

Citiți aici mai multe detalii despre acest caz șocant.

Comentarii Facebook