Procesul lui Gicu Gansca a fost amanat!


Procesul in care omul de afaceri Gicu Gansca este judecat pentru manipularea pietei de capital alaturi de conducerea BT Securities a fost amanat.

Gicu Gansca s-a prezentat la infatisarea de la Curtea de Apel Cluj, dar procesul a fost amanat deoarece Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) nu a comunicat instantei daca piata Rasdaq este sau nu reglementata.

La acelasi termen, avocatul Victor Rusa, judecat pentru marturie mincinoasa in acelasi dosar, a cerut disjungerea dosarului, precizand ca acuzatia de marturie mincinoasa, nu are nicio legatura cu acest dosar.

Aparatorii lui Gigu Gansca au cerut instantei la termenul precedent sa solicite CNVM sa precizeze daca piata Rasdaq ete reglemantata.

Urmatorul termen in proces este in 30 martie.


Omul de afaceri Gicu Gansca, Rares Nilas, seful BT Securities, si alte trei persoane, au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT pentru manipularea bursei.

Rechizitoriul intocmit de DIICOT Cluj arata ca Gicu Gansca a achizitionat printr-un antecontract de vanzare - cumparare actiuni la firma ACI Bistrita si le-a trecut prin bursa pentru a le da aspectul de legalitate

Gicu Gansca a cumparat in total 3,9 milioane de actiuni de la ACI Bistrita si pretul nu a fost cel stabilit pe bursa, ci pretul stabilit prin contractul de vanzare-cumparare.


Citeste si...

Gicu Gansca sfideaza justitia! Procesul de manipulare a bursei a inceput, dar omul este in vacanta in Thailanda

Comentarii Facebook