Paszkany ameninta ca isi va cauta dreptatea in instanta, dupa ce a fost "haituit" de DIICOT in dosarul "Gazeta"

Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, ameninta ca va da in judecata DIICOT Cluj, pentru modul in care a instrumentat dosarul in care este acuzat ca finantat trustului Gazeta, pentru a-i ataca pe adversarii sai de afaceri.

"Vine momentul, calea e lunga, procesul e lung", a afirmat Arpad Paskany, in momentul in care a fost intrebat daca va da in judecata DIICOT.

"Tot acest dosar a fost facut la comanda printr-o serie de falsuri, printr-o serie de minciuni. Reiterez faptul ca este foarte grav cand organele statului se pun in slujba unor grupuri de interese fie ele economice, fie poltice sau amandoua la un loc", a declarat Aprad Paszkany.

Paszkany a spus ca nu a spirijinit financiat trustul Gazeta, condus de Liviu Man, si a incercat sa dovedeasca acest lucru printr-o serie de expertize juridice, pe care le-a cerut unor importante case internationale de avocatura. 

"DIICOT a facut un dosar pentru intimidarea mea si pentru a-mi aduce grave prejudicii in primul rand pe planul imaginii si pe de alta parte au incercat, la comanda anumitor cercuri, sa imi stirbeasca imaginea in mediile de afaceri internationale pentru ca se stie ca ceea ce se scrie in presa in anumite tari e luat in considerare mai mult decat in alte tari si sunt multe companii care se documenteaza despre anumiti parteneri", a mai spus Paszkany.

Expertizele platite de Paszkany au costat cateva sute de mii de euro, sustine omul de afaceri.

"Au fost 300 de persoane din strainatate in fata carora a trebuit sa ma justific. Pot spune ca am pierdut si contracte din cauza asta. A trebuit sa comand niste expertize juridice din partea unor cabinete de avocatura internationale, prezente si in Romania, care au costat o gramada de bani. In momentul in care mergi la un presedinte de banca sau de fond de investitii nu poti sa spui, chiar daca te cunosti cu el de multi ani, ca eu spun adevarul, dar este un organism in Romania, care e subordonat unor baieti de o anumita factura, dar ei spun o minciuna, credeti-ma pe mine, ca eu spun adevarul", a mai adaugat Paszkany.

Comentarii Facebook