Problema reducerii preţului la biletele de transport pe ruta Cluj-Napoca - Floreşti s-a rezolvat. Acum reducerea EXISTĂ!

 

Reducerea preţului la biletele de transport pe ruta Cluj-Napoca-Floreşti cu 12,5%, există, deşi în urmă cu doar câteva zile clujenii se plângeau că această reducere este inexistentă.

 

Azi dimineaţă am luat autobuzul Fany din Cetatea Fetei către Gară. M-am aşteptat să plătesc doar 3.5 lei, în loc de 4 lei, având în vedere anunţurile în presa de zilele trecute când se anunţa reducerea de preţ valabilă din 1 August 2012. Şoferul mi-a zis că preţul pe această rută nu s-a schimbat şi că este tot de 4 lei. Pe cine sa mai credem?”, se întreabă Corina Tripon, un cititor ştiri de Cluj.

 

Acum, situaţia s-a remediat: "Am auzit că au fost ceva plângeri, dar acum situaţia s-a remediat. Însă trebuie să va mărturisesc că ieri (n.r miercuri), am avut o discuţie dură cu cei cu care am încheiat contractul (n.r Fany Prestări Servicii SRL), pentru că noi am vorbit o limbă, cea română, şi eu n-au înţeles nimic, adică că preţul trebuia să scadă din prima zi a lunii august. Acum, tariful biletelor a scăzut cu 12,5%, iar reducerea este aplicată pe toate cele trei rute care leagă municipiul reşedinţă de judeţ de comuna Floreşti: Cluj-Napoca–Floreşti sat, Cluj-Napoca Floreşti- Cetatea Fetei şi Cluj-Napoca–Luna de Sus. Oamenii nu trebuie să-şi mai facă probleme", a declarat pentru Ştiri de Cluj, primarul comunei Floreşti Horia Şumlea. 

Comentarii Facebook