Prinși cu peste 200 km/h pe DN 1! Vezi amenzile aplicate în funcție de marca ”bolidului”

 

Polițiștii de la rutieră au făcut joi, 18 aprilie, o razie cu filtre în cascadă pe DN 1. ”Capturile” au fost însemnate, fiind depistați vitezomani ce goneau și cu peste 200 km/h.

 

Poliţiştii rutieri au organizat o acţiune ieri, 18 aprilie, pe DN 1, având drept scop impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto care nu respectă normele legale referitoare la viteza de deplasare. Din analiza de risc rutier rezultă faptul că principala cauză de producere a accidentelor grave de circulație la nivelul județului Cluj în anul 2013 o reprezintă nerespectarea normelor legale referitoare la viteză”, se arată într-un comunicat oficial al IPJ Cluj.

 

Polițiștii care au participat la acțiune susțin că, o dată cu vremea bună de afară, au fost scoși și bolizii pe străzi. ”Sunt care circulă cu 200 km/h și chiar mai mult, pe DN 1, fără să se gândească la consecințe. Sunt porțiuni de drum drept, cum este și cea de la Huedin spre Oradea, unde gonesc cu viteze semnificative”, a declarat unul dintre polițiști.

 

În topul autoturimelor amendate în cursul zilei de joi predomină mașinile de ”putere”: BMW (13 amenzi), Mercedes (7). Audi (6) și un Bentley. 

 

În total au fost aplicate 98 sancșiuni, în valoare de 22.050 lei.

Comentarii Facebook