Marti 2 Martie

Primarul din comuna cojocna refuză să stea în izolare, deși s-a întâlnit cu două persoane aflate pe lista de izolați


Primarul comunei Cojocna, Bucur Teodor, refuză să stea în izolare, după ce angajații din Primărie au aflat că acesta s-a întâlnit cu două persoane aflate pe lista de izolați emisă de DSP Cluj. Secretara Primăriei i-a cerut edilului să stea acasă, dar acesta refuză.

Primarul din Cojocna a fost în weekend în vizită la o familie care era în izolare la domiciliu, iar luni a mers la locul de muncă.

Angajații din Primărie sunt disperați și au sunat la poliție, dar nimeni nu ia măsuri împotriva primarului. Viceprimarul comunei, care și el s-a întâlnit cu cei doi, este în autoizolare la domiciliu. 

Cei doi sunt pe lista trimisă de DSP Cluj, cu persoane care trebuie să stea în izolare la domiciliu 14 zile. Este vorba despre doi consăteni care au venit din Germania în 14 martie, dar consideră că nu trebuie să stea pentru că măsurile de izolare s-au impus numai pentru cei veniți în 15 martie. Noi știm numai că cei doi sunt pe lista DSP cu persoane care trebuie să stea în izolare.

Primarul Bucur Teodor a fost și s-a întâlnit cu ei, dar refuză să se izoleze pentru că nu este nicio problemă și a spus că DSP ne va contacta să ne anunțe că cei doi nu sunt un pericol. Până acum nu ne-a sunat nimeni”, a spus secretarul Primăriei, Maria Căpraru. 

Viceprimarul comunei este deja în autoizolare, după ce s-a întâlnit cu cei doi locuitori reveniți din Germania. 

Problema este că și alți localnici s-au întâlnit cu cei doi și nimeni nu mai e în siguranță. 

Secretarul Primăriei a spus că Poliția a luat legătura cu cele două persoane și le-a adus la cunoștință să stea izolați. 

Comentarii Facebook