Primarul comunei Apahida dezvăluie negocierile cu RATUC: ”Abonament mai ieftin și o linie bonus în oraș”



Primarul comunei Apahida, Fati Grigore, a dezvăluit o parte din discuțiile pe care le-a purtat cu cei din conducerea RATUC, despre beneficiile implementării proiectului de transport metropolitan.

Nu pot spune că mă plâng de compania de transport care activează acum la noi în comună, însă un acord cu RATUC-ul ar ajuta la modernizarea transportului din Apahida.

Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul că prețul unui abonament lunar ar scădea, de la 140 de lei cât costă acum, la 125 de lei și în plus ar fi introdusă, în acest preț, o linie în plus, în oraș. De exemplu dacă cineva vrea să neargă la gară poate să bifeze linia 4 ca cea oferită bonus”, a declarat primarul comunei Apahida, Fati Grigore.

Edilul a mai precizat că un alt beneficiu îl reprezintă subvenționarea în proporție de 55% din partea RATUC a abonamentelor pentru pensionari, iar restul fiind suportat de consiliul local.

Fati a menționat însă că singura sa îngrijorare este că cei de la RATUC nu au destule autobuze încât să ofere condițiile de transport corespunzătoare.

Comentarii Facebook