Primaria investeste 9,5 milioane de lei pentru repararea scolilor din Cluj-Napoca


Primaria Cluj-Napoca va investi in acest an 9,6 milioane de lei pentru repararea a 83 de unitati de invatamant din oras. Lucrarile vor fi facute pe perioada vacantei de vara pentru a nu bloca activitatea din scoli.

"Toate lucrarile trebuie sa se desfasoare pe parcursul perioadei de vacanta scolara, pentru a nu disturba activitatile didactice din unitatile scolare respective si trebuie sa se finalizeze pana la 15 septembrie, astfel incat, noul an scolar sa ii astepte pe elevii clujeni in spatii curate, renovate si care sa le permita invatarea in conditii optime", a declarat primarul Sorin Apostu.

Administratia locala a organizat trei etape de licitatie pentru atribuirea lucrarilor de reparatie pentru cele 83 de scoli selectate in anul 2010. Au fost depuse ofertele si urmeaza sa fie selectate firmele si atribuite lucrarile.

Valoarea totala a caietelor de sarcini este de 9,5 milioane de lei.

Anul trecut, primaria clujeana a finantat cu 6,6 milioane de lei lucrarile de reparatie curenta a 86 de scoli si gradinite. Primarul Sorin Apostu sustine ca valoarea estimata a lucrarilor facute anul trecut a fost de 10,2 milioane de lei si ca economia facuta la bugetul local a fost de 3,6 milioane.

Comentarii Facebook