Primăria Florești a fost luată cu asalt de urători, mici și mari - VIDEO

 

Primăria Florești s-a pregătit așa cum se cuvine pentru Ziua de 1 Decembrie. Joi, 29 noiembrie, grupuri de copii au cântat pe scena din fața instituției, dar și în hol. 

 

De asemenea, în 30 noiembrie va fi inaugurat cel mai înalt catarg din Transilvania, pe care va fi arborat steagul României. 

 

Alături de floreșteni, în acest moment festiv s-au alăturat și frații din Basarabia (Ghidighici și Slobozia Mare) și Dumbrava, jud. Prahova.

 

De asemenea, atmosfera a fost întreținută de miniconcertele elevilor de la Școala Gimnazială Gheorghe Șincai. Nu au lipsit nici cei mici, de la grădiniță. 

 

Cei din grupele mijlocii și mari în curtea Primării, au dansat Hora Unirii, au cântat, au recitat și s-au bucurat de românilor. Iar apoi au vizitat exponatele din incintă. Alături de angajații Primăriei Florești, îmbrăcați în straie tradiționale, cei mici, cu zâmbetele și râsetele lor, cu fericirea lor, cu baloane și stegulețe, au transformat Primăria Florești într-un loc al bucuriei și al sărbătoarei”, a spus primarul comunei Horia Șulea.

 

De asemenea, de la ora 15.00, în curtea Primăriei, au ajuns elevii Școlii Gimnaziale Luna de Sus, Florești și ai Școlii Gimnaziale Gheorghe Șincai, Florești, alături de instrumentiștii de la Școala de Muzică Gh. Benea Cluj-Napoca. Cu toții au susținut un mic spectacol dedicat Centenarului.







Comentarii Facebook