Vineri 10 Aprilie

Primăria Cluj-Napoca se laudă că a investit 3 milioane de euro în școliPrimarul Emil Boc anunță că Primăria Cluj-Napoca a investit aproape 3 milioane de euro în modernizarea și renovarea școlilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca rămâne consecventă în politica sa de sprijinire a educației, element prioritar în strategia de dezvoltare a municipiului nostru.

În ultimul an, Primăria a investit peste 2.915.000 Euro pentru modernizarea sau repararea școlilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, s-a continuat politica de dotare a școlilor cu calculatoare, materiale didactice performante și mobilier modern”, a anunțat Emil Boc.

Conform municipalității, primăria a continuat acordarea de burse pentru toți elevii cu medii de peste 8,50, astfel 16.494 de elevi beneficiază de astfel de burse.
De asemenea, aproximativ 24.000 de elevi beneficiază de gratuitate pe două mijloace de transport în comun și de reducere de 50% pe o a treia linie.

Atât modernizarea şcolilor, cât și sprijinirea elevilor prin burse și facilități vor continua în anii următori, investiţia în educaţia copiilor noştri fiind cea mai sigură şi profitabilă investiţie pe care municipalitatea o poate realiza, în vederea asigurării unui viitor mai bun.

Totodată, Primăria susține că va continua politica sa menită să facă din Cluj-Napoca un oraş în care să îţi placă să locuieşti, să munceşti şi să îţi întemeiezi o familie, inclusiv pentru cei care, aflați astăzi pe băncile școlilor, vor deveni, prin educație, clujenii de mâine - creativi, inovativi, încrezători în puterile și în talentele lor.

Comentarii Facebook