Primaria a montat "gheare" la intrarea in parkingul din Manastur, de pe strada Primaverii!


Primaria a montat "gheare" la intrarea in parkingul din Manastur, de pe strada Primaverii, pentru a-i "civiliza" pe soferii care incurca intrarea cu iesirea.

Soferii care au abonament pot intra numai pe baza unui card special de acces. Pragurile cu "gheare" au fost montate la iesirea din parking, pe unde multi soferi obisnuiau sa intre pentru a parca.

Initiativa i-a apartinut primarului Sorin Apostu, care a primit multe sesizari din partea celor care au abonament in parkingul de pe strada Primaverii si care erau nemultumiti ca locurile le sunt ocupate.

"Daca vii din parking ele coboara, daca vii din partea cealalta ele sunt sus si risti sa isi spargi rotile. Consideram ca in acest fel rezolvam si probleme cetatenilor din cartierul Manastur, care spuneau ca unii intra pe sensul de iesire, altii intra si nu au abonament si ocupa locurile. In felul acesta problema va fi rezolvata incepand cu data de 15 noiembrie, pe baza buletinului si a abonamentului cetatenii pot veni sa isi ridice cardurile de la primarie", a declarat primarul Sorin Apostu.

Investitia a fost de 5.500 de euro, iar pe langa pragul cu "gheare" au mai fost montate si camere video de supraveghere.

Comentarii Facebook