Prima mutare a lui Antonescu, dacă va deveni președinte: Ponta nu va mai fi premier



Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că strategia partidului până la alegerile prezidenţiale nu include ”niciun fel de fuziune” cu alte partide şi susţine că dacă PSD nu câştigă alegerile prezidenţiale, iar el va deveni preşedinte, atunci Victor Ponta nu va mai fi premier.

"Nu avem în strategia noastră, pentru viitorul imediat, niciun fel de fuziune. Viitorul imediat, având în vedere că timpul nostru e marcat de alegeri, înseamnă până la prezidenţiale", a afirmat Crin Antonescu duminică, într-o conferinţă de presă la Piteşti, la finalul şedinţei delegaţiei Permanente a PNL Argeş, potrivit Mediafax.

Potrivit lui Antonescu, singura metodă în care Victor Ponta şi-ar putea păstra mandatul de şef al Guvernului este cea în care PSD ar câştiga alegerile prezidenţiale.

De asemenea, liberalul a spus că are ”impresia” că ”e o problemă” pentru PSD în a-şi găsi un candidat pentru scrutinul prezidenţial programat pentru acest an.

Sunt unii care se oferă, cum ar fi Tăriceanu sau Geoană. Sunt alţii pe care domnul Ponta i-ar vrea, cum ar fi Isărescu sau Maior, dar care, din diferite motive, nu vor dânşii. Nu ştiu ce o să se întâmple. Dacă găseşte totuşi pe cineva şi-l scoate preşedinte, atunci rămâne premier”, a afirmat Crin Antonescu.

Comentarii Facebook