Preotul exorcist a fost eliberat din inchisoare


Fostul preot, Daniel Corogeanu, a fost eliberat astazi pentru buna purtare din penitenciarul Vaslui.

Acesta a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru moartea unei calugarite, pe care timp de trei zile a tinut-o legata pe o cruce in timpul unui ritual de exorcizare.

Acesta si-a ispasit doua treimi din pedeapsa si a fost eliberat conditionat in urma unei sentinte a Judecatoriei Vaslui.

"In cererea inaintata catre Judecatorie am prezentat o evaluare a detinutului Petru Corogeanu, care a participat in mod activ la actiunile din interiorul penitenciarului, tinandu-se cont inclusiv de rapoartele de pedepsire care au existat pe perioada cat persoana privata de libertate s-a aflat in penitenciar. Instanta a analizat aceasta propunere si a dispus punerea in libertate conditionata a lui Petru Corogeanu", a declarat purtatorul de cuvant al penitenciarului Vaslui, Petru Toma, potrivit Mediafax.

In anul 2005, preotul alaturi de inca patru maicute au supus o calugarita de la Manastirea Tanacu la un ritual de exorcizare, legand-o de o cruce de lemn. Aceasta a decedat dupa trei zile in care nu i s-a dat apa si mancare.

Comentarii Facebook