Luni 13 Iulie

Preot din Sălaj, reținut pentru tentativă de omor. A înjunghiat un bătrân pe stradă


Un preot dim Splaj, care și-a dat demisia în urmă cu doi ani din cauza unor probleme de sănătate, a fost reţinut de procurori pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un alt vârstnic, pe o stradă din Şimleul Silvaniei.

Reprezentanţii IPJ Sălaj au declarat joi că un bărbat de 75 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului şi a braţului stâng de preotul care, se pare, avea probleme psihice.

Un bărbat de 45 ani din Valcău de Sus l-a înjunghiat cu un cuţit pe un bărbat de 75 ani din Şimleu Silvaniei, în zona gâtului şi a braţului stâng. În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Orăşănesc Şimleu Silvaniei, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj a dispus prin ordonanţă retinerea agresorului pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor”, au spus sursele citate, potrivit Mediafax.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Crin Bologa, a declarat, la rândul său, că ancheta este în plină desfăşurare şi nu se cunosc motivele care l-au determinat pe preot să recurgă la acest gest.

Comentarii Facebook