Premiile Media de Excelență 2015 au loc la Opera Națională Română din Cluj-Napoca

 

Cea de-a 12-a ediție a evenimentului Premiile Media de Excelență va avea loc în data de 27 noiembrie la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

 

Anul acesta evenimentul schimbă tiparul cu care a obișnuit publicul, punând accentul pe eleganță, decor de poveste și evidențierea excelenței prin premierea personalităţilor sau instituţiilor care au avut în cursul anului o contribuţie semnificativă la dezvoltarea şi promovarea oraşului Cluj-Napoca şi a Transilvaniei.

 

Evenimentul o are ca invitată pe Andreea Marin: ”Sunt foarte bucuroasă sa fiu invitată  la Gala Premiilor Media de Excelență din mai multe motive: unu pentru că am onoarea să prezint acest eveniment, doi pentru că există oameni care apreciază și premiază valoarea. Bucuria este cu atât mai mare cu cât la Cluj-Napoca oamenii frumoși apreciază munca semenilor lor. Pentru aceasta şi nu numai vreau să mulţumesc celor care construiesc şi susţin o Gală de acest gen, într-un moment în care cultura și recunoașterea excelenței sunt în umbră . Pentru mine acest eveniment inspiră calitate, eleganță și respect”, a declarat Andreea Marin.

 

Acest eveniment are o importanță majoră pentru Cluj și pentru mass-media locală. Ne dorim să sprijinim astfel de inițiative, și să creăm alături de organizatori, un cadru propice de a aduce în fața comunității diferite valori autohtone”, a declarat Diana Stănese, Senior Vice President EBS Romania.

 

Evenimentul este susținut de: The Office‚ Vivinco, Studium Green, Jidvei, Electrogrup, Borsec, Albalact, Cesiro, House All, Brantner, Megamix, Teraplast, Bogart Construct, Q Clinic și Electrica Distribuție Transilvania Nord.

Comentarii Facebook