Premierul Emil Boc nu va inaugura sambata tronsonul Turda - Campia Turzii, din autostrada Transilvania! Drumul mai trebuie "cosmetizat"


Tronsonul de autostrada de 10 kilometri, intre Turda si Campia Turzii, nu va fi inaugurat sambata, asa cum era programat, pentru ca drumul mai necesita unele "cosmetizari".

Vasile Dragan, administratorul Autostrazii Transilvania, a declarat ca "mai sunt unele mici chestiuni de detaliu si nu am vrut sa existe discutii ca tronsonul a fost inaugurat cu heirupul. Totul este gata la structura autostrazii, elementele de siguranta si semnalizare, dar trebuie facute finisaje si va mai dura cateva zile pana cand terenul de pe marginea autostrazii va fi readus la forma initiala".

Tronsonul de 10 kilometri dintre Turda si Campia Turzii a fost finalizat zilele trecute si trebuia inaugurat sambata de premierul Emil Boc. Portiunea de drum este legata de tronsonul de 42 de kilometri finalizat si dat in folosinta in 1 decembrie 2009.

 

Tronsonul dintre Turda si Campia Turzii va avea rolul si de centura ocolitoare si va scoate traficul greu care tranziteaza acum cele doua orase.

Comentarii Facebook