Duminica 28 Aprilie

Povestea judecătoarei care a lucrat la Cluj și care s-a iubit cu dealerii de substanțe interzise: Îi avertiza despre raiduri


Judecătoarea Ana Maria Chirilă, de la Tribunalul Suceava, a fost arestată, fiind acuzată că a dat persoanelor vizate informaţii din dosare instrumentate de DIICOT, inclusiv că urmează percheziţii.

Judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava este acuzată că ar fi dat persoanelor vizate informaţii din dosare instrumentate de DIICOT, inclusiv că urmează percheziţii şi că sunt supravegheaţi.

Aceasta este acuzată de consum de droguri și pentru punerea la dispoziție pentru consum de droguri altor persoane.

Ana Maria Chirilă este divorțată și a trecut printr-un proces de partaj. În prezent, ar avea o relație amoroasă cu unul dintre presupușii traficanți de droguri, Ciprian Cotoară. Acesta nu a fost prins încă și este căutat de polițiști și procurori.

Judecătoarea este acuzată că le livra presupușilor traficanți de droguri, dintre care unul era iubitul ei, informații despre mandatele de supraveghere și de percheziție care îi vizau. În schimb, primea droguri, bijuterii, vacanțe, alimente. ”Orice accepta”, au declarat surse judiciare pentru G4media.

Potrivit declarației de avere, judecătoarea are trei copii minori în grija ei. După ce a fost arestată, copiii au rămas la bunici.

Judecătoarea Ana Maria Chirilă a absolvit Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca în anul 2011 și a devenit judecător în 2013. S-a mutat de la Judecătoria Cluj, unde a profesat mai întâi, la Tribunalul Suceava.

Ana Maria Chirilă este momentan preşedinte de complet la Secţia Penală.

Judecătoarea deține o casă de locuit de 80 de metri pătrați, dobândită în 2016.

Judecătoarea mai are trei credite contractate între 2016-2023 la Banca Transilvania. Aceasta a încasat 212.141 lei salariu, de la Tribunalul Suceava și Tribunalul Cluj.

De ce este acuzată judecătoarea de la Tribunalul Suceava

Judecătoarea Ana Maria Chirilă este acuzată de:

1. Folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii (2 fapte) şi a infracţiunii de favorizarea infractorului (2 fapte);

2. Luare de mită;

3. Complicitate la trafic de influenţă;

4. Deţinere de droguri pentru consum în formă continuată (5 acte materiale);

5. Punere la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, în formă continuată (3 acte materiale).

S-a stabilit că inculpata, în perioada 11 – 14 noiembrie 2022, în baza prerogativelor specifice funcţiei de judecător pe care o exercita, a luat cunoştinţă de informaţii nepublice privind actele de urmărire penală şi măsurile dispuse într-un dosar DIICOT (dosar aflat în faza de urmărire penală), respectiv informaţii privind percheziţiile domiciliare ce urmau a fi efectuate, pe care le-a pus la dispoziţia altor persoane prin intermediul cărora au ajuns şi la alte persoane interesate”, anunţă procurorii.

Comentarii Facebook