Povestea BMW -ului confiscat la Huedin. Am discutat cu proprietara, care spune că are acte - FOTO EXCLUSIV


Un BMW estimat la 90.000 de euro a fost confiscat în Huedin, în trafic, de la o tânără de 26 de ani, în 10 decembrie, la ora 19.00.

Știri de Cluj a discutat cu proprietara mașinii, care a fost oprită în trafic. Deocamdată îi vom păstra anonimatul. Aceasta ne-a prezentat o parte din documentele pe care le deține, conform cărora mașina nu apare să fi fost furată în SUA.

Femeia se deplasa spre domiciliul părinților din alt județ, vineri, 10 decembrie, ea locuind în Cluj-Napoca, iar poliția a oprit-o în trafic și a lăsat-o fără mașină. ”Mașina nu este furată. Eu sunt cumpărător de buna credință și este o greșeală ce s-a întâmplat. Am toate actele care atestă acest lucru. Sunt al doilea proprietar din România. 

Am cumpărat-o de la un domn din București. Eu am cumpărat-o acum o lună de la el. Am luat anunțul de pe OLX. Am contract de vânzare-cumpărare  și am actele din America ale mașinii”, ne-a spus aceasta.

BMW -ul confiscat la Huedin a fost cumpărat cu 80.000 de euro din București

Clujeanca a verificat mașina la BMW, pe car vertical sau la RAR, iar nicăieri mașina nu apare ca fiind furată. Aceasta a achitat suma de 80.000 de euro pe autoturism.

Din actele din SUA se vede că mașina a avut peste Ocean doi proprietari. Prorietara BMW -ului spune că a contestat decizia de sechestrare a bolidului și consideră că i s-a făcut un abuz. 

page.jpg

UPDATE

Politia Cluj: În cauza privind autovehiculul indisponibilizat, precizăm faptul că din verificările polițiștilor din cadrul Poliției orașului Huedin a reieșit faptul că proprietarul autoturismului este un bărbat de 42 de ani, din județul Sălaj, acesta fiind pasager în autovehicul în momentul opririi sale în seara de 10 decembrie a.c.

Autovehiculul a fost ridicat în vederea confiscării în baza unei semnalări INTERPOL prin care acesta figura a fi sustras de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Față de acesta, cercetările sunt efectuate în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, având calitatea de suspect.

Comentarii Facebook