Poveste GRAVĂ din troleibuzul 25, relatată de o clujeancă: Un ciudat se masturba lângă mine. Un polițist l-a prins și i-a dat numai o palmă după cap

 

Povestea unui cititor Știri de Cluj, care a relatat o scenă petrecută în autobuzul 27 cu un boschetar care a ”împuțit” tot autobuzul, dar șoferul a refuzat să ia măsuri, a determinat o femeie să relateze o altă scenă, mult mai gravă.

 

D.I. a dorit să își păstreze aninimatul, dar a depus o sesizare la RATUC vis-a-vis de un pervers, care se masturbează în troleibuzul 25. La Poliție nu a mai mers pentru că i s-a spus că individul ar putea primi cel mult o amendă, ba mai mult i-ar trebui și câțiva martori pentru a demonstra că nu fabulează. 

 

Prima data cand mi s-a intamplat a fost iarna trecuta. Se intampla sa merg la serviciu in tura de noapte( in jurul orei 20) si am luat troleibuzul 25 din statia Minerva pentru a ajunge la FSEGA. Lucram in zona. Tot de la Minerva se urca  un individ cam ciudat pe care il stiam din vedere, vazandu-l prin Manastur. Nu era foarte multa lume in 25, dar totusi a ales sa se aseze langa mine pe scaun.Ok! Pana acum nimic interesant...dar de acum vine "desfasurarea actiunii". Avea o geanta neagra din care scoate o revista sa citeasca, sau mai bine zis sa camufleze ceea ce avea sa faca. Da, a inceput sa se masturbeze!!!  Intre timp troleul se aglomerase si eu eram paralizata de frica. Comunicam prin mesaje cu prietenul meu care vroia sa sune la Politie. Eu nu puteam face nimic pentru ca imi era foarte teama. Dupa cum am zis, il stiam din vedere si ma gandeam ca daca faca o scena s-ar putea sa am parte de vreo razbunare, mai ales ca circulam noaptea, dimineata devreme.

Am fost oripilata ! Tremuram cu toata fiinta mea si abia am asteptat sa cobor.

Intamplator, seara la magazinul la care munceam au venit 2 politisti carora le-am povestit ce mi s-a intamplat. Pt a depune reclamatie trebuia sa mai am si 2 martori care sa doresca sa vorbeasca si el oricum nu s-ar fii ales decat cu o amenda.

 

De atunci l-am mai vazut pe individ in aceeasi ipostaza, doar ca nu langa mine, langa alte fete. O data eram cu prietenul meu, mergeam la Iulius si l-am vazut "in progress".  Intre timp mi-am schimbat jobul si am prins curaj fata de acel personaj odios. Era un politist in troleu, i-am spus ce face tipul, i-a dat o palma peste cap, a coborat din troleu si atat.

 

L-am mai vazut de atunci de multe ori in troleu, de cele mai multe ori in 25. Este groaznic. Trebuie sa facem ceva. Asa ceva nu se poate. Este posibil sa se aseze langa vreo fetita, oricum este traumatizant. Parca erau camere de filmat in trolee, oare acestea functioneaza?! Si daca da, urmareste cineva acele imagini?! Si acum vor sa scumpeasca costul biletelor/abonamentelor. Sa o faca, dar in schimb sa ofere servicii de calitate si siguranta”, ne-a povestit D.I. întreaga scenă.

 

Ce facem cu ”nespălații” care urcă în autobuzele RATUC? Citește ce a pățit un clujean care a vrut să ia măsuri

Comentarii Facebook