Posturi de ofițer scoase la concurs de Poliția Cluj, cu 26 de candidați pe un loc

 

Poliția Cluj a scos la concurs 9 posturi de ofițer în cadrul mai multor structuri, iar concurența a fost enormă, de 26 de candidați pe un loc, în cazul Secției 3 Poliţie. 

 

În perioada 5 februarie - 21 martie, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj s-a organizat concursul pentru ocuparea a nouă posturi de ofiţeri de poliţie, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.

 

Au fost scoase la concurs trei locuri vacante în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care au fost ocupate cu notele 8.80, 9.25 şi 9.55, un post la Serviciul Criminalistic, ocupat cu nota 7.90, trei locuri la Poliţia municipiului Cluj-Napoca, dintre care două la secţiile urbane - Secţia 3 Poliţie, nota ce mai mare fiind 9.55, şi Secţia 7 Poliţie, loc ocupat cu nota 9.25, iar unul la Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida, unde media cea mai mare a fost 9.70.

 

Poliţia municipiului Câmpia Turzii a scos la concurs un post, la Secţia 4 Poliţie Rurală, iar Poliţia municipiului Dej - un loc, la Secţia 5 Poliţie Rurală, ambele fiind ocupate cu media 9.70”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Cea mai mare concurenţă s-a înregistrat la Poliţia municipiului Cluj-Napoca-Secția 3 Poliţie, unde s-au înscris 26 de candidaţi. De asemenea, concurență mare a fost înregistrată și pentru locurile vacante din cadrul celorlalte secții de poliție rurale și urbane, fiind înscriși peste 20 de concurenți/loc.

 

La Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice concurența a fost de 11 candidați pe un loc.

Comentarii Facebook