Porci mistreti braconati in comuna Panticeu, judetul Cluj!

 

Patru braconieri au fost prinsi dupa ce au impuscat doi porci mistreti in comuna Panticeu. Animalele au fost gonite din padurea comunei Dragu, judetul Salaj, si doborate in judetul Cluj.

Sambata, 27 noiembrie, politistii au fost sesizati ca in comuna Panticeu au fost auzite focuri de arma. Cercetarile efectuate au stabilit ca V. Marius-Ovidiu, de  39 ani, din municipiul Cluj-Napoca, P. Calin-Cristian, de 42 ani, din comuna Dragu, judetul Salaj, M. Traian Andrei de 42 ani, din comuna Dragu, judetul Salaj, si M. Traian-Andrei de 21 ani, din municipiul Cluj-Napoca, au vanat fara autorizatie doi porci mistreti, pe raza comunei Panticeu, judetul Cluj.

"Din primele verificari si cercetari efectuate a rezultat ca acestia au urmarit vanatul cu un autovehicul de pe fondul de vanatoare nr. 10 Dragu, jud. Salaj pana pe fondul de vanatoare nr. 8 Panticeu, judetul Cluj, unde au executat mai multe focuri de arma si l-au doborat prin impuscare.

Din acest loc, suspectii s-au deplasat cu autoturismul in satul Dragu, judetul Salaj, unde au fost identificati de politisti, in portbagaj fiind descoperit un exemplar din specia porc mistret. Cel de al doilea exemplar vanat a fost descoperit in curtea imobilului lui P. Calin Cristian
", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

Cei patru barbati sunt cercetati acum pentru braconaj, uz de arma letala fara drept si comercializarea vanatului fara a avea dreptul.

Comentarii Facebook