Pompierii s-au dus să colinde la UPU Cluj și au blocat mai mult activitatea - VIDEO


Pompierii clujeni s-au dus să colinde la UPU Cluj, unde e si așa destul de aglomerat și pacienții așteaptă cu orele să fie preluați.

Nu înțeleg ce e cu aceste  evenimente. Colindul e frumos, dar nu când oamenii suferă și așteaptă să fie preluați. Nu stăm puțin, pentru că la urgență e coadă tot timpul. Personalul s-a adunat să asiste la colid și noi, forțați de împrejurări, alături de ei”, ne-a spus un pacient, care aștepta un consult. 

La UPU este agitație permanentă, nefiind precum în alte unități sanitare unde, pe un hol sau într-o sală, se pot face astfel de evenimente. Fără a mai vorbi despre păstrarea normelor de sănătate publică.

-------------------

UPDATE

Conducerea Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca face câteva precizări legate de afirmațiile conform cărora ar fi fost blocată activitatea în timpul unui colind al pompierilor.

În fiecare an, personalul spitalului își petrece sărbătorile la muncă, pentru a-i îngriji pe cei suferinzi și sunt pregătiți în orice moment să salveze vieți. În aceste condiții, colegii noștri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj ne-au oferit un gest de apreciere înainte de Crăciun. 

Vizita pompierilor a fost planificată în prealabil, astfel încât să nu perturbe activitatea din spital. Chiar și înainte să ajungă la spital, pompierii s-au sfătuit cu medicii asupra momentului în care să colinde, tocmai pentru a nu îngreuna în vreun fel actul medical. 

Vă asigurăm că aceste colinde au fost bine primite de către cei prezenți, pompierii reușind să ne aducă o mică bucurie în prag de sărbătoare”, se arată în răspunsul Spitalului.

WhatsApp Image 2022-12-20 at 14.17.23 (1).jpeg

Comentarii Facebook