Polițistul Gheorghe Matiș din Huedin, anchetat pentru că mașina lui a fost implicată într-un accident ciudat


Ministrul de Interne, Lucian Bode, a spus că va fi făcută o anchetă în cazul polițistului Gheorghe Matiș, a cărui mașină a fost implicată într-un accident la Huedin.

La fața locului nu a fost găsit nimeni, șoferul plecase. La scurt timp a apărut iubita lui Matiș care a spus că ea a condus mașina. 

Sigur, eu am fost informat cu privire la această situație. În acest caz se fac verificări la nivelul Biroului Control Intern pentru a clarifica toate aspectele. În paralel, Parchetul Huedin s-a sesizat din oficiu. Eu am convingerea că la nivelul conducerii IPJ Cluj este cunoscută această problemă. Eu nu cred că nu are pe cine controla, și asta pentru că polițistul ar fi intrat în concediu. Noi ne facem curățenie în propria ograda. Noi suntem obligați să facem curățenie în propria structură. Toate structurile MAI au din partea mea un mesaj foarte clar, și anume de a extrage din MAI astfel de colegi care nu fac cinste uniformei de politist. Îi solicit șefului IPJ Cluj să comunice rezultatul controlului intern”, a declarat ministrul Lucian Bode.

Cazul polițistului Gheorghe Matiș este anchetat de procurorii din Huedin, pentru comiterea infracțiunii de fals în declarații.

Foto: Infohuedin

Comentarii Facebook