Poliţistul din Dej care s-a împuşcat în faţa colegului când a intrat în tură a murit


Polițistul din Dej, care s-a împușcat luni, 31 octombrie, la doar câteva minute după ce a intrat în secție, a murit, marți dimineață, potrivit Observator. Medicii au fost rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire, încă de la început, pentru că ofițerul era în stare gravă. 

Deocamdată nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu bărbatul de 39 de ani, care era căsătorit și avea un copil. Nu a lăsat niciun bilet de adio, iar gestul nu poate fi înțeles. Cu toate acestea, în ultima perioadă, agentul era destul de abătur, potrivit apropiaților acestuia. Familia a refuzat prelevarea de organe. 

Polițistul, umilit în trecut de fostul comandant al Poliţei Dej, anchetat de DNA pentru abuz în serviciu 

Agentul din Dej lucra în poliţie de peste 15 ani, iar în ultima vreme colegii îl vedeau mai îngândurat. Agentul se afla printre politiștii care nu ar fi avut o relație foarte bună cu fostul comandant, Marton Elek, săltat de DNA pentru abuz în serviciu, dar ar fi fost printre cei pe care fostul comandant îi suna să îl ponteze chiar și atunci când nu se afla la muncă. Nu s-a stabilit dacă există vreo legătură între gestul său și dosarul de la DNA, pentru că el încă nu fusese citat de anchetatori.

Citește și: Un polițist din Dej, jud. Cluj, s-a împușcat în cap

Luni dimineaţă, poliţistul a venit la serviciu hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa. Ajunsese de câteva minute la sediu şi a intrat în sala armelor, unde îl aşteapta un agent să facă schimb de tură. S-a dus la dulapul cu pistoale, a luat o armă şi s-a împuşcat în faţa colegului său, care nu a apucat să îl oprească. Glonţul i-a provocat o rană extrem de gravă la cap.

A fost internat în comă la Terapie Intensivă. Medicii de la Dej au vrut să îl transfere pe poliţist la spitalul din Cluj-Napoca, la neuroghirurgie. După ce au analizat fişa pacientului, doctorii din Cluj au refuzat să îl primească. Soţia şi cei doi copii ai lui au așteptat ore în șir vești despre starea acestuia, iar azi dimineață, doctorii au declarat decesul polițistului. 


Comentarii Facebook