Polițistul de nota cinci de la IPJ Cluj ar putea fi promovat la București, adjunct al șefului Poliției Române

 

Adjunctul șefului IPJ Cluj, comisarul șef Ciprian Miron, ar fi favorit pentru numirea pe postul de adjunct al șefului Poliției Române.

 

Ciprian Miron a condus IPJ Cluj mai bine de un an de zile, dar la organizarea concursului pe post a luat numai nota 5 și a fost respins. Pentru a fi salvat, ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a numit în funcția de adjunct al șefului IPJ Cluj.

 

Între timp, din noiembrie 2017, când a avut loc concursul unde a luat nota cinci, Miron a stat la umbra altui șef numit tot cu împuternicire, comisarul șef Constantin Ilea. În prezent, susțin surse avizate, Miron ar fi în cărți pentru ocuparea prin delegare a funcției de adjunct al șefului IGPR, scrie evz.ro.

 

Numirea în funcția de adjunct al șefului Poliției Române ar trebui semnată de ministrul de interne, Carmen Dan.

 

Miron a fost atașat pe probleme Interne, în Statele Unite ale Americii, iar din 2014 a revenit în Poliția Română, un an mai târziu fiind ”plantat” la IPJ Cluj în diverse posturi ca împuternicit (fără concurs). Prima dată a condus Secția 2 de Poliție din Cluj-Napoca timp de un an, iar apoi a fost numit șef al Poliției municipiului Cluj-Napoca. În final, a ajuns șef al IPJ Cluj, unde a stat 6 luni până la concurs.

 

Comisarul Ciprian Miron nu a putut fi contactat pentru a răspunde dacă va fi, din nou, promovat, în funcția de șef al Poliției Române.

 

Din funcția de adjunct al IPJ Cluj, comisarul șef Ciprian Miron a coordonat în ultima vreme proiectul european de renovare a sediilor Poliției de pe străzile Traian și Decebal, proiect în valoare de 80 de milioane de lei. 

Comentarii Facebook