Miercuri 18 Mai

Polițiștii și jandarmii clujeni au făcut controale în mijloacele de transport în comun. Au depistat și un hoț de buzunarePolițiștii clujeni au desfășurat, zilele trecute, o serie de controale în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În perioadele 31.01.2018-02.02.2018 şi 05-07.02.2018, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secția 1 și 2 Poliţie, în colaborare cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca şi poliţişti locali, au desfăşurat acţiuni punctuale în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor comise în staţiile şi mijloacele de transport în comun”, informează IPJ Cluj.

S-a acţionat în toate staţiile de transport în comun situate între P-ţa Mărăşti şi Fabrica de Bere, pe ambele sensuri, iar echipele mobile de jandarmi, în uniformă, au acţionat în mijloacele de transport public de persoane.

În acest context, au fost legitimate 210 persoane.

Poliţiştii au depistat un bărbat care avea dispusă măsura arestului la domiciliu, fiind sesizat organul judiciar care a dispus măsura preventivă.

De asemenea, la data de 06.02.2018, poliţiştii au reţinut pe o perioada de 24 ore un bărbat suspect de comiterea unui furt din buzunar, pe numele acestuia fiind dispusă ulterior măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Comentarii Facebook