Miercuri 1 Aprilie

Polițiștii din Huedin au reținut pentru audieri un bărbat după moartea elevului Sergiu Trifu, de la un liceu din Huedin

 

Polițiștii din Huedin au reținut un tânăr de 28 de ani suspectat de moartea elevului de 18 ani, Florin Trifu (foto).

 

Elev de 18 ani mort la Huedin, la Balul Îndrăgostiților, din cauza unui spary paralizant - EXCLUSIV

 

În 23.02.2013, ora 01:18, Poliţia Oraşului Huedin, a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în faţa unui magazin din localitate se află căzută o persoană de sex masculin, în stare de inconştienţă.

 

Poliţiştii au interveni la locul indicat şi au stabilit că tânărul se numeşte T. . Sergiu-Florin de 18 ani, din comuna Călăţele, jud. Cluj, iar din cercetările efectuate a rezultat că acesta, în 22/23.02.2013, a participat la o petrecere organizată într-o sală de nunţi din localitate.

 

Tânărului i s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Huedin, dar cu toate eforturile făcute de medici pentru resuscitare, acesta a decedat. Medicii au stabilit diagnosticul preliminar stop cardio-respirator, fără a fi constatate urme de violenţă.

 

Pentru stabilirea cauzei morţii tânărului s-a solicitat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca efectuarea unei necropsii.

 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul tânărului T. Sergiu-Florin, fiind necesare concluziile necropsiei.

 

De asemenea poliţiştii au stabilit că M. Ioan Horea, de 28 ani, din Huedin, care a participat la petrecere, a utilizat un spray iritant-lacrimogen.  

 

Suspectul M. Ioan Horea a fost depistat de poliţişti şi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind supravegheate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Fiul preotului din Huedin, Ioan Horea Morcan, principalul suspect după moartea elevului din Huedin

Comentarii Facebook