Vineri 2 Decembrie

Polițiștii din Cluj nu au stat pe gânduri și au răspuns unui apel venit de la un băiat de 12 ani - FOTO


Polițiștii din Cluj nu au stat pe gânduri și au intervenit la un apel venit din partea unui băiat de 12 ani din Turda, îngrijorat de un cățel căzut într-un cămin din beton, adânc de 3 metri. 

Ieri, în jurul orei 12.50, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor se aflau la un eveniment în municipiul Turda, moment în care un băiat de 12 ani a venit la ei să le ceară ajutorul pentru a salva un cățel.

Ajunși în locul indicat de băiat, polițiștii au găsit un cămin din beton, adânc de aproximativ 3 metri, în care cățelul se afla blocat.

Colegii noștri au solicitat sprijinul pompierilor, dar, din păcate la acea oră toate echipajele din zonă se aflau în misiune pentru lichidarea incendiului puternic survenit la un imobil, așa că au fost nevoiți să găsească o altă modalitate de a salva cățelul.

Cu ajutorul unor cetățeni inimoși, care au reacționat imediat și au adus o scară suficient de lungă, cățelul a putut fi salvat și transportat într-un adăpost, unde a primit hrană și tratament specializat.

De altfel, polițiștii au semnalat autorităților competente să ia măsuri urgente de acoperire a căminului din beton”, a transmis Poliția Cluj, pe Facebook. 

Comentarii Facebook