Polițiștii din Cluj l-au ajutat pe Moș Crăciun să ducă daruri elevilor, într-o misiune specială - FOTO


Polițiștii de la Secția 5 l-au dus pe Moș Crăciun la Școala Gimnazială Specială pentru Deficiențe de Auz „Kozmutza Flóra” Cluj-Napoca pentru a le oferi daruri copiilor. 

Vineri, 17 decembrie, se arăta o zi liniștită pentru colegii din patrule până în momentul în care, la dispeceratul Poliției municipiului Cluj-Napoca, s-a primit un apel telefonic din Finlanda, tocmai din regiunea nordică, denumită Laponia. 

Polițiștii Secției 5 Poliție Cluj-Napoca au fost alertați de vizita timpurie a lui Moș Crăciun. Așadar, misiunea lor a fost să îl ajute pe Moșu, care, probabil din pricina măsurilor impuse de pandemie, a fost nevoit să-și lase ajutoarele acasă. Colegii noștri nu au stat prea mult pe gânduri, sărindu-i imediat în ajutor.

Împreună cu Moș Crăciun au împărțit cadouri copiilor de la Școala Gimnazială Specială pentru Deficiențe de Auz „Kozmutza Flóra” Cluj-Napoca, iar surpriza cea mai mare a fost felul în care cei mici i-au întâmpinat, în atmosferă de sărbătoare, cu sunet de colinde și, bineînțeles, mult entuziasm”, au relatat polițiștii.

Copiii au fost bucuroși de cadouri.

Comentarii Facebook