Polițiștii clujeni au reținut 22 de permise în acest weekend

 

Polițiștii clujeni au organizat o razie de proporții în acest weekend, ridicând 22 de permise de conducere și aplicând sute de amenzi. 

 

În perioada 23  -24 august, poliţiştii rutieri, împreună cu cei de ordine publică, au acţionat pentru prinderea vitezomanilor.

 

Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora, au fost folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă.

 

Reamintim că acţiunea este circumscrisă calendarului de activităţi al poliţiilor rutiere europene T.I.S.P.O.L. pentru anul 2013, în baza căruia se desfăşoară campania preventivă „SPEED”, pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre.

 

Poliţiştii rutieri au constatat  5 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au aplicat 454 sancţiuni contravenţionale. Au fost aplicate 202 sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea limitei legale de viteză şi  242 pentru alte abateri la regimul rutier”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

 

Poliţiştii rutieri au reţinut 22 permise de conducere, 5 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză, şi au retras 13 certificate de înmatriculare.

Comentarii Facebook