Politistii clujeni au prins o tanara de 23 de ani care a furat dintr-o locuinta bijuterii si un telefon in valoare de 39 de mii de lei!

Tanara a intrat in noaptea de 23 mai in jurul orei 4 intr-o locuinta din localitatea clujeana Mera dupa ce a gasit poarta si usa deschise. Dintr-o incapere de la parter a furat bijuterii de 300 de grame de aur si un telefon mobil.

 

Mai exact, B. Andreea Sonia a sustras : un lant de aur de 14 K, cu greutatea de  220 grame, 1 lant de aur cu medalion inscriptionat,  un colier de aur tot de 14 k, si o bratara barbateasca de aur de 14 k, in total bijuteriile avand 300 de grame.

 

De asemenea, tanara a mai furat si un telefon mobil pe care l-a gasit in bucatarie. Valoarea totala a prejudiciului este de 39 de mii de lei.

 

Dupa ce a fost retinuta de politisti, tanara a declarat ca a vrut sa se razbune pe fiica victimei impreuna cu care ar fi cheltuit o suma de bani, care nu i-a fost returnata in totalitate de aceasta. Bunurile au fost recuperate in totalitate si au fost inapoiate victimei.

 

Comentarii Facebook