Polițiștii au făcut controale în zona școlilor din Cluj, pentru a depista chiulangiii. Ce au constatat oamenii legii



Polițiștii clujeni au efectuat, marți, o serie de controale în zona școlilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, polițiștii de proximitate din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat în zona unităților de învățământ de pe raza cartierelor Grigorescu și Zorilor, din Cluj-Napoca.

Aceștia au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a furturilor, precum și a altor fapte antisociale în incinta și zonele adiacente unităților de învățământ. Totodată, s-a avut în vedere și depistarea elevilor care absentează nemotivat de la cursuri”, informează IPJ Cluj.

În cadrul prezentărilor, elevilor le-au fost reamintite și regulile de circulație pentru a evita implicarea acestora în evenimente rutiere.
Totodată, au fost efectuate verificări și în ceea ce privește respectarea prevederilor regulamentelor şcolare, precum și executarea serviciului de către personalul de pază.

Potrivit polițiștilor, în urma verificărilor efectuate în localurile publice, unitățile de alimentație publică din proximitatea unităților de învățământ, nu au fost depistați elevi care absentează de la cursuri.

Comentarii Facebook