Polițiștii au amendat CNAIR din cauza blocajului de pe drumul Turda-Cluj! Nu au deszăpezit și nu au împrăștiat material antiderapant


Polițiștii de la Turda i-au amendat, joi, pe administratorii drumului DN 1 E60, după ce traficul pe tronsonul Turda - Cluj-Napoca a fost blocat.

Cei de la CNAIR au fost amendați pentru că nu și-au îndeplinit atribuțiile, neintervenind pentru a îndepărta zăpada și pentru a împrăștia material antiderapant.

”Poliţiştii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Turda în timp ce se aflau în îndeplinirea atributiilor de serviciu pe DN 1 E60  au constatat faptul că în zona kilometrului 69, în afara localitaţii Mărtineşti, administratorul drumului public nu a intervenit pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil şi pentru a împrăştia material anti derapant”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.  

În urma neîndeplinirii atributiilor ce ii revin, CNAIR a fost sancționat contravențional  cu 40 de puncte amendă, respectiv 5.800 lei.

Traficul pe tronsonul Turda – Cluj-Napoca a fost blocat, pe ambele sensuri, mai bine de o oră pentru ca drumarii să poată deszăpezească.


Comentarii Facebook