Politicienii clujeni in Faget de 1 Mai FOTO / VIDEO

 

Politicienii clujeni ai Uniunii Social Lierale (USL) Cluj au fost in Faget cu ocazia de 1 Mai, alaturi de clujeni, unde le-au oferit membrilor partidului mici si bere in mod gratuit.

Prezent la distractie, candidatul USL la Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a spus ca este nemultumit de situatia in care se afla zona dedicata acestor actiuni, dar si drumul care este in conditii rele. "Din pacate, zona traditionala in care clujenii vin in week-end-uri, ar trebui sa fie amenajata special si drumul la fel. In plus, zona nu este amenajata cum trebuie sa fie amenajata o zona de picnic a unui oras de nota 10 cum ar trebui sa fie Clujul."

Si candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca, Marius Nicoara, a fost prezent de 1 Mai in Faget "am venit cu activistii din Partidul Social Democrat si din Partidul National Liberal, cu alte cuvinte cu Uniunea Social Liberala. Am venit sa sarbatorim ziua de 1 Mai", a spus Nicoara.

Intrebat ce primesc oamenii de la cortul amplasat chiar in mijlocul multimii, acesta a raspuns "avem mici, avem bere si toate sunt cumparate de catre organizatia PSD si PNL. Sunt pentru membrii nostri de partid, din cotizatiile lor, de altfel."

In mijlocul cetatenilor, au mai fost prezenti si senatorul PSD, Alexandru Cordos si presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook