Miercuri 24 Aprilie

Poliția locală Cluj-Napoca fumează alături de vânzătorii de petarde din Piața Mihai Viteazu - VIDEO


Poliția locală este acuzată de clujeni că nu face nimic pentru a face ordine în Piața Mihai Viteazu, unde vânătorii de petarde vând produse la negru. 

În piața Mihai Viteazul se vand petarde umar la umar cu politia locala. Poliția doar fumează țigări cu vanzatorii. Nu am văzut un singur vanzator sa taie bon fiscal. Când i-am întrebat pe cei de la politia locala dacă nu fac ceva în privința asta, au zis ca au voie sa vanda. Acum o oră erau peste 10 persoane care vindeau petarde, majoritatea apropiindu-se de trecători și șoptind “petarde”, ceea ce nu inspiră o forma legală de vanzare, respectiv autorizație. Mi s-a sugerat să-mi văd de treabă și să merg sa depun plângere dacă nu îmi convine. Vânzătorii au dispărut când a venit o masina de la Jandarmeria Cluj”, ne-a mai semnalat un cititor.

Dacă aveți reclamații la care autoritățile nu răspund prompt sau informații care pot deveni știre, ne puteți sesiza pe office@stiridecluj.com, pe Facebook (Știri de Cluj) sau pe WhatsApp (0722804093). Reclamația, dacă este îndreptățită va ajunge direct la organele abilitate și vom urmări primirea unui răspuns.

Comentarii Facebook