Poliția l-a depistat pe bărbatul de circa 60 de ani, acuzat de comportament nepotrivit în Mall, autobuze și în alte spații publice


Poliția l-a depistat rapid pe bărbatul de circa 60 de ani care a fost reclamat de zeci de femei din Cluj-Napoca de comportament nepotrivit. 

În urma informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au demarat verificări din oficiu, astfel că în cursul dimineții de azi, 14 septembrie a.c., persoana a fost depistată și condusă la sediul secției, urmând a se dispune măsuri legale”, anunță polițiștii clujeni.

După audieri se va ști ce măsuri exacte s-au luat.

Angajata unui magazin din Mall a relatat cum un bărbat a venit și început să hărțuiască colegele de la un alt magazin. Mai mulți bărbați erau pregătiți să îl dea afară în șuturi. 

Situația asta am găsit-o expusă acum un an, pe un grup de mămici. 

Bineînțeles că problema este în actualitate de câțiva ani.

Astăzi, am simțit-o pe pielea noastră când ”distinsul domn” în cauză a venit la standul colegelor de vis-a-vis de mine, în Mall, și a început invitațiile sexuale și glumele porcoase.

Este un prădător sexual atât pentru fetițe, cât și pentru băieți!

Când are oportunitatea cere numere de telefon, atinge sau caută să se aproprie de tine. L-am văzut de minim 5 ori în autobuze și în stație, făcând aceleași gesturi! 

Astăzi în Mall cei de la dispecerat au trimis imediat după apelul efectuat mai mulți bărbați pregătiți să intervină și să îl scoată afară. 

Sperăm ca legea să se schimbe în curând și să nu îi mai lase liberi pe stradă!”, a relatat o clujeancă.

Vezi AICI mai multe mărturii ale clujencelor.

Comentarii Facebook