Politia clujeana a tinut sub pres suspendarea permisului sefului Scolii de Agenti de Politie, comisarul Laurentiu Stoica - AUDIO


Seful Scolii de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" din Cluj Napoca, comisarul sef Laurentiu Stoica, a ramas fara permis de conducere in Huedin, dupa ce a facut o manevra interzisa. De aproape o luna nimeni nu i-a cerut sa predea permisul.

Comisarul sef Laurentiu Stoica a fost oprit in trafic pe DN1, la intrare in Huedin, in data de 6 aprilie. Seful Scolii de Agenti de Politie Cluj s-a angajat intr-o depasire neregulamentara pe un tronson de drum cu linie dubla continua. In plus, Stoica nici nu avea asupra lui carnetul de conducere.  

Dupa ce a fost oprit, comisarul ar fi incercat sa faca presiuni asupra politistilor de la rutiera in speranta ca va scapa fara sanctiune, precizeaza surse din IPJ Cluj.

Din 6 martie si pana acum seful Scolii de Agenti de Politie a circula nestingherit pe drumurile publice. Contactat telefonic de Stiri de Cluj, Laurentiu Stoica a declarat ca nu a fost sanctionat si nici nu are permisul suspendat.

"Nu stiu nimic din ceea ce imi spuneti. Nu am permisul suspendat si nici nu am fost santionat. Nu stiu despre ce vorbiti. Ma voi interesa la Politia Rutiera sa vad", a declarat comisarul Laurentiu Stoica.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop, a facut "lumina" in acest caz si a declarat ca seful Scolii de Agenti de Politie Cluj, comisarul Laurentiu Stoica, a ramas fara carnet.

"In 6 martie, domnul Laurentiu Stoica a efectuat o manevra de depasire neregulamentara si i s-a aplicat sanctiune si suspendarea permisului pe 30 de zile", a declarat Gina Pop.

Dupa aceste lamuriri si comisarul Laurentiu Stoica si-a adus aminte de tot incidentul. "Acum s-au clarificat lucrurile. Am sunat la Politia Rutiera si am aflat ca am permisul suspendat. M-am dus si l-am predat. Nu stiam ca nu pot circula si pot spune ca este o situatie regretabila pentru ca nu mi s-a comunicat procesul verbal de contraventie", a declarat comisarul Laurentiu Stoica.

El a respins acuzatiile potrivit carora ar fi facut presiuni asupra politistilor care l-au oprit in Huedin in speranta ca va scapa fara sanctiuni.

Comentarii Facebook