Poliția Cluj îi dă dreptate cântărețului Sergiu Sotelecan în scandalul de la lacul din Ciurila, dar și el e cercetat


Poliția Cluj a precizat că artistul de muzică populară, Sergiu Sotelecan, proprietarul unui lac din Ciurila, a intervenit pentru a imobiliza un braconier. 

La data de 21 mai a.c. polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 68 de ani, despre faptul că mai multe persoane desfășoară activități de braconaj piscicol pe proprietatea ei, situată în comuna Ciurila.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că în zona a două lacuri de pescuit, din localitatea Șutu, comuna Ciurila, ar fi izbucnit un conflict între doi bărbați, ambii în vârstă de 43 de ani, unul din Cluj-Napoca, iar celălalt din comuna Ciurila, cu privire la administrarea a 2 lacuri de pescuit.

În fapt, bărbatul din Cluj-Napoca le-ar fi solicitat pescarilor aflați pe acel teren să prezinte dovada taxei de pescuit, ulterior spunându-le să părăsească proprietatea, timp în care celălalt bărbat s-ar fi opus acestei activități.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul din Cluj-Napoca l-ar fi îmbrâncit pe cel din comuna Ciurila, astfel că cel din urma l-ar fi imobilizat la sol pentru câteva minute”, a precizat Poliția Cluj.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare de posesie, lovirea sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Adică sunt cercetate toate faptele, inslusiv cele comise de Sergiu Sotelecan, care l-a imobilizat pe celălalt bărbat.

Sergiu Sotelecan a imobilizat un bărbat pe care l-a acuzat de provocare sistematică

Artistul de muzică populară, Sergiu Sotelecan, a fost implicat într-un nou scandal cu un bărbat pe care îl acuză că vine periodic la el la lacul de la Ciurila, ca să îl provoace. 

Scandalurile de acolo au legătură cu drepul de proprietate asupra terenului pe care este lacul. Sergiu Sotelecan spune că tânărul din imaginile de AICI a încercat să îl lovească și că a fost amendat și zilele trecute de poliție.

Duminică, s-a produs un nou incident. Sergiu Sotelecan l-a imobilizat și s-a așezat cu toată greutatea peste bărbatul din imagini, până la sosirea poliției.

Lucrurile cu lacurile de la Ciurila sunt foarte complicate, fiind multe procese în justiție. Sergiu Sotelecan îl acuză pe primarul din comună și pe Cornel Revnic, că încearcă să îi facă rău. 

Scandal la lacul din Ciurila, administrat de cântărețul Sergiu Sotelecan. A imobilizat un bărbat, până la venirea poliției - VIDEO

Comentarii Facebook