Poliția Cluj a recuperat o serie de biciclete furate - FOTO

 

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au recuperat mai multe biciclete sustrase de pe raza oraşului.

 

La data de 18 septembrie, poliţiştii au identificat un bărbat, de 27 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unui furt de bicicletă de pe raza municipiului. Totodată, aceștia au indisponibilizat alte 5 biciclete deţinute de către bărbat, a căror proveniență nu a putut-o justifica.

 

În fapt, în cursul lunii septembrie, bărbatul ar fi sustras o bicicletă din curtea unui imobil de pe strada Arany Janos.

 

Poliţiştii au reuşit recuperarea bicicletei de la persoana identificată, precum şi a altor 5 biciclete susceptibile a proveni din comiterea unor astfel de fapte, care se aflau în posesia acesteia.

 

De asemenea, poliţiştii au recuperat alte două biciclete sustrase în perioada 19-20 septembrie, de pe străzile Cernavodă şi Trotuş. 

 

În cauze, poliţiştii desfășoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, precum și pentru stabilirea provenienței bicicletelor recuperate.

 

Pentru a preveni comiterea furturilor de biciclete, poliţiştii recomandă:

 

- Nu vă lăsaţi bicicleta neasigurată şi nesupravegheată! Furtul unei biciclete neasigurate se comite în timp foarte scurt;

- Folosiţi sisteme de asigurare a bicicletei cât mai solide, cu lacăt antifurt şi eventual, cu sistem de alarmare sonoră;

- Păstraţi actele de provenienţă ale bicicletei! În cazul în care vă va fi sustrasă, trebuie să le prezentaţi la poliţie şi vă ajută la recuperarea acesteia;

- Memoraţi însemne particulare ale bicicletei dumneavoastră (zgârieturi, lovituri, uzuri etc.). Vă va ajuta să o recunoaşteţi, când va fi recuperată de poliţişti!


Persoanele care îşi recunosc bicicleta sustrasă şi pot dovedi faptul că sunt proprietarii acesteia, sunt rugate să se adreseze poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Poliţie. 

Comentarii Facebook