Poliția Cluj a confiscat lemne în valoare de 800.000 de lei

 

Polițiștii din Cluj și inspectorii ITRSV Cluj au făcut un control la sediul unei firme de unde a fost confiscată cantitatea de 3.115 m³ material lemnos. 

 

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj,  Biroul 1, împreună cu reprezentanţi ai I.T.R.S.V. au efectuat un control de specialitate la o societate comercială cu sediul în Cluj-Napoca  având ca obiect principal de activitate prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos, ocazie cu care s-au constatat următoarele:

 

În perioada  ianuarie 2009 - martie 2013, administratorul societăţii respective a desfăşurat activităţi de achiziţionare, prelucrare şi comercializare a materialului lemnos, fără a efectua raportările în sistemul SUMAL a tuturor intrărilor şi ieşirilor, constatându-se faptul că acesta nu poate justifica provenienţa materialului lemnos şi nu deţine documente legale. 

 

Cu această ocazie a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 3.115,097 m³ material lemnos în valoare de 799.032 lei”, precizează reprezentanții IPJ Cluj. 

 

Administratorul societăţii a fost amendat cu 5.000 lei, întrucât nu au fost respectate reglementările legale în vigoare cu privire la modalitatea de completare a documentelor cu regim special conform HG 996 din 2008.

Comentarii Facebook