Platon ramane in arest! Fostul prefect de Cluj sustine ca a platit familiei bebelusului omorat despagubiri materiale


Calin Platon, fostul prefect de Cluj, ramane in arest, dupa ce judecatorii de la Tribunalul Cluj i-au respins recursul inaintat la decizia de prelungire a mandatului cu 15 zile.

Platon a afirmat in fata judecatorilor ca a platit despagubiri materiale familiei bebelusului omorat pe trecerea de pietoni din cartierul Ghrigorescu. Fostul prefect de Cluj a afirmat ca a achitat cheltuielile de spitalizare si de inmormantare, dar ca va achita si despagubirile morale.

 

El a spus ca masura arestului este disproportionata fata de conduita lui de pana acum, motivand ca a fost un cetatean model, care nu a incalcat niciodata legea.

 

Avocatul lui Calin Platon, Tiberiu Ban, a cerut cercetarea in libertate pentru ca oricum ancheta este finalizata si nu mai poate fi influentata. Judecatorii de la Tribunalul Cluj au resprins cererea si au dispus mentinerea fostului prefect in arest.

 

Calin Platon a lovit in luna august pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu o mama care traversa impreuna cu bebelusul ei, aflat intr-un carucior. Copilul a murit in urma accidentului, iar mama lui a fost internata in spital, fiind operata.

 

Calin Platon avea permisul suspendat in momentul producerii accidentului, tocmai din cauza faptului ca a condus cu viteza. 

Comentarii Facebook