Planta din care se extrage cel mai scump condiment din lume crește și la Cluj! Minunatele flori violete pot fi admirate la Grădina Botanică - FOTO


 Grădina Botanică "Alexandru Borza" din Cluj-Napoca a anunțat că a reușit să crească cu succes șofranul, planta din care se extrage cel mai scump condiment din lume, care poartă același nume.

,,Am reușit să cultivăm cu succes Crocus sativus, planta ale cărei stigmate sunt folosite pentru a obține cel mai scump condiment din lume, șofranul.

Vino să descoperi această plantă fascinantă, o specie cultivată pe scară largă în Asia de Sud-Vest, dar originară din Grecia, care acum prosperă în condițiile de la Cluj!”, anunță Grădina Botanică din Cluj. 

Grădina Botanică este deschisă de luni până duminică, între orele 09:00 și 19:00, iar ultimele bilete se pot achiziționa până la ora 18:00.
395425763_817984833461592_2088861724097552375_n.jpg
395427791_817984933461582_1056527824011421814_n.jpg

Comentarii Facebook