Pieton lovit de mașină în Florești. Bărbatul traversa neregulamentar strada, mort de beat



Un bărbat de 50 de ani din comuna Florești a fost grav rănit în urma unui accident rutier. Acesta a fost lovit de un autoturism, în timp ce traversa strada neregulamentar.

La data de 10 martie a.c., ora 17:09, pe raza comunei Floreşti s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

În fapt, un bărbat de 50 de ani din comuna Floreşti, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumnului naţional, de pe partea stângă spre partea dreaptă a sensului de mers Cluj-Napoca spre Huedin. Acesta a fost acroşat de un autoturism care circula regulamentar dinspre Cluj-Napoca spre Huedin, fiind condus de un bărbat de 69 de ani din comuna Gilău”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

În urma testării cu aparatul etilotest a persoanelor implicate în incident, s-a constatat că pietonul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urm aimpactului, pietonul a fost grav rănit, fiind transportat de urgență la U.P.U. 1 Cluj-Napoca, iar un autoturism a fost avariat, pagubele fiind de aproximativ 1000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Comentarii Facebook