Pieton ÎNCĂTUȘAT pe Bulevardul Eroilor! Scandalul a pornit de la un taximetrist care bloca o bandă de circulație - VIDEO

 

Un bărbat a fost încătușat de un echipaj de poliție în urma unui scandal care s-a desfășurat pe Bulevardul Eroilor. Pietonul i-a luat apărarea unui taximetrist care a parcat, cu NESIMȚIRE, în mijlocul drumului. 

 

Incidentul s-a produs în jurul orei 13.00. Un polițist a amendat un taximetrist care staționa pe Bulevardul Eroilor, în zona clădirii sindicatelor. ”Taximetristul staționa acolo și când l-am întrebat a spus să își așteaptă soția plecată să plătească factura la Vodafone. I-am aplicat o amendă, dar a refuzat să semneze procesul verbal”, a spus polițistul implicat în scandal.

 

Pentru că șoferul nu a vrut să ia la cunoștință amenda, polițistul a oprit doi martori, dar unul dintre ei a devenit agresiv. ”Nu va dau buletinul. Bă (către celalalt pieton oprit), nu îi da nici tu buletinul și nu semna nimic, că după aia te poartă prin tribunale și pe la procese”, i-a spus bărbatul celuilalt martor.

 

Polițistul a chemat un echipaj de intervenție, pentru a duce martorul agresiv la Secția 1, dar acesta s-a opus și a fost încătușat.

 

Bărbatul agresiv "a fost sancţionat contravenţional şi se numeşte Marcel P.", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Adnana Ilieş.

Comentarii Facebook