Piciorul podului din Gilău, care este fisurat grav, a fost ascuns de ochii curioșilor - VIDEO


Autoritățile au dat drumul la apă sub podul din Gilău, care are picioarele fisurate, pentru a nu se mai vedea problemele.

Probabil că va dura până când vor fi demarate lucrările de reparații. Situația este menținută în ceață, iar Consiliul Județean Cluj, forul care administrează și drumul pe care este podul, nu a comunicat nimic public pe această temă.

Se știe până acum că circa 2 săptămâni s-a așteptat să se golească barajul, pentru a se vedea gravitatea situației, iar sâmbătă dimineața, după ce presa a arătat cât de grav afectate sunt picioarele podului, mai ales unul dintre ele, s-a dat ordin să se pornească apa și problemele nu se mai văd. 

Cert este că cei de la Primăria Gilău au anunțat oamenii că nu se mai circulă pe drumul dinspre Someșul Rece spre Someșul Cald, Tarnița, Mărișel și înapoi. Cu toate acestea. primarul Gelu Topan a spus că circulă numai mașinile sub 3,5 tone, creând confuzie. 

În teren, se vede că autoturismele circulă. 

Se închide circulația pe podul de la coada lacului Gilău spre Someșul Cald, Tarnița și Mărișel: ”E pericol iminent de prăbușire” - FOTO

Comentarii Facebook