Piața volantă de lângă Cluj Arena, deschisă și în zilele de marți. Emil Boc: „Ne bucurăm că putem veni în sprijinul producătorilor locali”


Primarul Emil Boc a anunțat luni, 23 mai, că piața volantă de lângă Cluj Arena va fi deschisă și în zilele de marți, pe lângă cele de sâmbătă. 

Piața volantă de lângă Cluj Arena va fi deschisă în fiecare marți în intervalul orar 14:00-19:00. Clujenii care își doresc să cumpere produse proaspete, venite de la producătorii locali clujeni, pot să găsească piața volantă în zona Parcului Stadion, la intersecția străzilor Splaiul Independenței și George Coșbuc. 

piata volanta cluj 1.jpg

Piața volantă care a fost mutată de pe platoul Sălii Sporturilor «Horia Demian» în zona Parcului Stadion (la intersecția străzilor Splaiul Independenței și George Coșbuc) va fi deschisă începând de astăzi și în zilele de marți, în intervalul orar 14:00-19:00. În continuare clujenii pot achiziționa produse proaspete și în zilele de sâmbătă, între orele 07:00-16:00”, a transmis, luni, primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Ne bucurăm că putem veni în sprijinul producătorilor locali prin extinderea programului în care cetățenii pot achiziționa produse proaspete de sezon”, a mai scris acesta. 

Comentarii Facebook