Piața Unirii, îmbrăcată cu tapet în perioada 29 august - 4 septembrie

 

Piața Unirii va fi îmbrăcată cu tapet în perioada 29 august - 4 septembrie în cadrul unui proict derulat de Primăria Cluj-Napoca și o firmă de specialitate. 

 

Bancuţele din lemn vor fi transformate în banchete colorate - decorate cu tapet, vor fi organizate jocuri pentru copii, şedinte foto gratuite, cadouri pentru vizitatori şi pregătiri pentru lansarea Calendarului orasului 2013 intitulat Clujence Frumoase.

 

Veți vedea Piata Unirii intr-un mod mai optimist, cu băncuţele din zona Fântânii  arteziene decorate cu modele de tapet floral sau abstract, in culori vii, din colectiile de tapet pe care le puteti gasi la magazinul “Verla Décor”. In fata bancutelor se vor amplasa covorase asortate,  realizate din autocolant tiparit, astfel incat se va crea o impresie neasteptata de spatiu interior.

 

Tapetul este mereu la modă si de aceea magazinul Verla Decor lansează 3 oferte irezistibile pentru că oricine sa isi permita o renovare eleganta a camerei. Astfel, se vor oferi vizitatorilor cupoane de reducere la colecţia de tapet 2012 (pret unic de 17 lei/mp in loc de 39 lei/mp), vouchere cadou cu valoarea de 30 lei si voucher 1 tablou gratuit pentru o comandă de foto tapet.

 

Copiii se vor distra confecţionand Origami din tapet, sub îndrumarea unor educatoare si vor putea să îţi fotografieze faţa prin sablonul unor personaje de desene animate.

 

Adultii si copiii pot participa la sedinte foto profesionale gratuite, primind cadou  din partea organizatorilor un magnet personalizat cu fotografia lor şi tot setul de fotografii pe e-mail.

 

Fetele care participă la şedinţa foto gratuită, intra in concursul organizat pentru lansarea Calendarului Clujence Frumoase 2013. Acest calendar va fi distribuit in institutiile publice locale si tuturor partenerilor evenimentului.

Comentarii Facebook