Phil Collins nu va canta la Turda! Vezi de ce si ce implicare are fiica primarului Tudor Stefanie - EXCLUSIV


Phil Collins nu va mai canta la Turda, asa cum s-a "laudat" primarul Tudor Stefanie. Fiica acestuia, Tudora Stefanie, a facut "demersuri" pe langa o agentie de evenimente pentru a obtine o scrisoare "de scuze".

Firma MSA, agentia care se ocupa de organizarea Zilelor Orasului Turda, a primit o scrisoare din partea fiicei primarului, Tudora Stefanie, care conduce Fundatiea "Nicolae Balcescu" din Cluj-Napoca, prin care aceasta cere o "hartie oficiala" care sa doveasca faptul ca Phil Collins nu poate ajunge la Turda.

"Ai putea sa imi dai luni sau marti o hartie oficiala din partea MSA prin care sa spui ca ai facut toate demersurile pentru a-l aduce pe Phil Collins la Turda, dar din motive ..... acest lucru nu se poate realiza si ca solistul care va veni va canta toate hiturile cunoscute si isi va da concursul pt a face un super show, etc, etc....", se arata in email-ul trimis de Tudora Stefanie si care a ajuns in posesia Stiri de Cluj.

Contactata telefonic, fiica primarului Tudor Stefanie a declarat ca nu stie foarte multe lucruri despre modul in care vor fi organizate Zilele Orasului Turda si cine va canta. "Este personal angajat care se ocupa de Zilele Orasului Turda. S-a facut un contract cu o firma care va aduce artistii. Phil Collins va fi adus prin firma care a fost contractata de Primarie, la fel ca si ceilalti artisti care vor canta", a spus initial Tudora Stefanie.

Confruntata cu emailul trimis firmei MSA, fiica primarului si-a schimbat discursul: "L-am trimis pentru ca am avut o rugaminte de la cineva. Phil Collins a fost solicitat sa vina si nu poate sa vina din motive de sanatate si firma trebuie sa faca demersurile pentru a anunta acest lucru. Am facut un serviciu pentru ca am auzit aceasta informatie si am dat mailul mai departe", s-a scuzat Tudora Stefanie.

 

Primarul a anuntat zilele trecute ca tratativele cu agentii lui Phil Collins sunt avansate si artistul ar urma sa cante duminica, 28 august.

 

Reprezentantul firmei MSA, Horea Marc, cel care se ocupa de contractarea artistilor pentru evenimentul din Turda nu a putut fi contactat pentru a explica aceasta situatie.

Comentarii Facebook